Valentin-napi ajándék ötletek, amelyeknek nem lehet ellenállni

Valentin-napi ajándék ötletek, amelyeknek nem lehet ellenállni
Vitathatatlanul az év legromantikusabb napja a Valentin-nap. Persze lehet utálni és ignorálni is, mondván, hogy ez is csak valami külföldről jövő őrület, de mi szívesen áldozunk a romantika oltárán. És ha ennek külön dedikáltak is egy napot, akkor duplán örülünk!

Valentin-napi ajándék élmények az unásig ismert tárgyak helyett

Persze Valentin-napon nem csak a szerelmünkkel ünnepelhetünk! Lepd meg bátran barátaidat és szeretteidet is, egy kedves kis figyelmességnek úgysem tud senki ellenállni. Alábbiakban összegyűjtöttük, melyek 2018 legjobb Valentin-napi ajándék ötletei, hogy legyen miből mazsolázni. És mivel mi szeretünk inkább élményeket gyűjteni tárgyak helyett, ezért jöjjenek a legütősebb program lehetőségek:

1. Romantikus összemelegedés a nagy hidegben

Óriási ötlettel rukkolt elő idén is a Valyo, akik tél idején a Duna-partra parkolták le mobil szaunájukat. Ha Ti is forrón szeretitek, akkor kihagyhatatlan ez az egyedi panorámával bíró élmény, miközben nem csak a tájban gyönyörködhettek, hanem még az egészségetekért is tesztek. Jelenleg a Rákóczi híd pesti hídfőjénél lehet kiélvezni ezt az egyedi búvóhelyet. Legyen ez a Valentin-napi ajándék mindkettőtöknek! Időpontot itt tudsz foglalni!

Valentin-napi ajándék

2. Bor és vacsora a Valentin-nap jegyében

’Aki szeret, etet.’ Vallják a Borganika alapítói, akik hisznek abban, hogy a bor már önmagában is egy műalkotás, így nem törvényszerű, hogy a bor kísérje az ételt, hanem az ételt is komponálhatjuk a bor köré. Valentin-nap alkalmából igazán izgalmas menüsorral készültek a szerelmesek számára. Ha szeretitek a jó bort, szeretnétek valami különleges helyszínen vacsorázni a szerelmetekkel és szívesen végigkóstolnátok egy 5 fogásos vacsorát, akkor itt a remek lehetőség. Szabad időpontokért és még több infóért katt ide!

 

Valentin-napi ajándék

3. Összezárva jóban-rosszban

Ki ne imádná a szabadulós játékokat? Főleg, ha annak megvan a romantikus felütése is? Bezárva lenni egy izgalmas tematikájú szobába, közösen megfejteni a rejtvényt és aztán megünnepelni a győzelmet? Garantáltan nem csak az adrenalintól pörögtök majd be! A legjobb hazai szabadulós cégek pedig már tárt karokkal várják a randizni vágyókat. Csapj le a Valentin-napi ajánlatra itt!

4. Privát szakács és gyertyafényes vacsora otthonra

Ha szeretnél tutira menni és csak kettesben (pontosabban hármasban) ünnepelni az év legromantikusabb napját, akkor íme egy egyedülálló Valentin-napi ajándék ötlet: rendelj privát szakácsot otthonra! Ki sem kell mozdulnotok a négy fal közül, miközben az általad kiválasztott profi szakács nem csak bevásárol, megfőzi és tálalja Nektek a legínycsiklandozóbb falatokat, de még a piszkos munkát is elvégzi helyettetek (azaz összepakol és elmosogat). Nektek tényleg semmi más dolgotok nem lesz, csak hogy kiélvezzétek egymás társaságát egy isteni vacsora mellett! Válaszd ki kedvenc szakácsod és csak dőlj hátra: a romantika házhoz megy!

 

Valentin-napi ajándék

5. Kiruccanás a világ legromantikusabb városaiba

Róma, London, Párizs, Brugge vagy épp Barcelona? A fapados társaságoknak hála már nincs elérhetetlen cél, ha néhány napos európai kirándulásra vágyunk. Két nap szabadsággal akár már egy kellemesebb miniszabi is összehozható idén. Érdemes figyelni az olcsó repülőjegyeket kínáló társaságok oldalait, kis szerencsével néhány ezer forintból a tengerparton andaloghattok majd kézenfogva. Az utazással biztosan nem lőhetsz mellé, ez mindig remek Valentin-napi ajándék! Itt böngészhetsz jó jegyeket!