Privát rendezvények

Ha Te is egyike vagy azoknak, akik szeretnék életük fontos, kiemelt napjait különleges helyszínen emlékezetessé tenni, akkor megtaláltál minket.! A Food Convoy Kitchen egy olyan közösségi tér, amely egyszerre ötvözi a látványkonyha, a lakásétterem és a legizgalmasabb rendezvény helyszínek jellemzőit. A Klauzál téri Vásárcsarnok galéria részére álmodtuk meg és építettük ki Budapest első közösségi konyháját.

Számos emlékezetes születésnapot, baráti és családi összejövetelt rendeztünk itt, minden esetben meghitt volt és emlékezetes. A Vásárcsarnok eredeti arculatát megőrző, mégis modern kialakítású rendezvény helyszínünk szabadon dekorálható, legyen szó akár egy minimalista, kissé indusztriális, vagy épp egy nagyon romantikus, belvárosi rendezvényről.

Ha van ötleted azért, ha nincs akkor azért!

Bármi, ami étellel – itallal, oktatással vagy a gasztronómiai élvezetekkel kapcsolatos, annak itt a helye.

Ami már volt nálunk:

  • Gasztro startup rendezvények
  • Bor-étel párosítások
  • Kisüzemi sör-étel párosítások
  • Különböző gasztro-workshopok
  • Cukrász-workshop
  • Egzotikus ízek és kalandozások
  • Hagyományos magyar ízek és még több kalandozás
  • Speciális igényeket kizolgáló workshopok: glutén-és laktózérzékenység, IR, PCOS, stb.

CATERING MÁSKÉNT

Több száz fős vacsora a Nemzeti Múzeum Dísztermében? Exkluzív szálloda megnyitó Budapest belvárosában? Éves taggyűlés egy külképviseleti szervnél? Különleges lakodalom nemzetközi menüvel? Ezek csak néhányak azok közül a rendezvények közül, amelyek catering megoldásáról a Food Convoy Kitchen gondoskodott. Mi nem szeretjük a sablonos válaszokat, hiszen nem csak a megrendelőink különlegesek, hanem az általuk megálmodott események is. Éppen ezért, legyen szó bármilyen elképzelésről, mi biztos, hogy személyre szabott, egyedi menüvel készülünk.

A Food Convoy Kitchen professzionálisan felszerelt konyhájában, a legjobb alapanyagok felhasználásával készítjük elő fogásainkat, így bárhol is kerüljön sor az eseményre, mi belvárosi helyszínünkről könnyűszerrel megoldjuk azt.

 

TÚL A FALATKÁKON

Egyedülálló catering szolgáltatásunk keretein belül nem csak a legmodernebb és különlegesebb ízvilágú menüinkkel, hanem az ahhoz kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokkal kívánunk megrendelőink kedvében járni. A dekorációtól, a rendezvényszervezésen át a legprofibb személyzet (mixer, barista, felszolgálók, stb.) biztosítja, hogy a Food Convoy Kitchen valóban az ország legjobb catering szolgáltatója legyen.

Akár privát, akár céges rendezvényhez keresnél catering-et, előttünk nincs lehetetlen! Vedd fel velünk a kapcsolatot és kollégáink azon lesznek, hogy valamennyi elképzelésed valóra váltsuk!

ALAPANYAGOK EGYENESEN A TERMELŐKTŐL

Hisszük, hogy a minőségi alapanyag az Alfája és Omegája a magas színvonalú kulináris élvezeteknek. Éppen ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a Food Convoy Kitchen nem csak megjelenésében és fekvésileg talált ideális helyszínre, de az alapanyagaink egy részét egyenesen a földszinten elhelyezkedő termelőktől szerezzük be.

Így kérdés sem férhet hozzá, hogy ételeink mindig friss és zamatos hozzávalókból készülnek, legyen szó akár halételekről, zöldségekről, gyümölcsökről, vagy különféle húsokról. A Food Convoy Kitchen csapata jó kapcsolatot ápol a Vásárcsarnok őstermelőivel, így biztos, hogy mindig a legjobb dolgok kerülnek az asztalra!

 

CATERING SZOLGÁLTATÁS BUDAPEST SZÍVÉBEN

Budapest belvárosában, a Klauzál téri Vásárcsarnok tetején nyitottuk meg 2017 őszén látványkonyhánkat és közösségi terünket, a Food Convoy Kitchen-t. Az álmunk az volt, hogy egy olyan professzionálisan felszerelt konyhát hozzunk létre, amely nem csak számunkra, hanem vendégeink, együttműködő partnereink és a világ legjobb szakácsai számára is tökéletes helyszínül szolgálhat. Helyszínválasztásunk során külön figyelmet fordítottunk arra, hogy a Food Convoy Kitchen Budapest belvárosában találjon otthonra. Központi fekvésének hála így könnyedén megközelíthető konyhánk ideális választás bármilyen helyszínről is legyen szó.

 

Kövess minket