Morzsa Bisztró

Morzsa Bisztró

Date: 26 Jul 2017
Category: food truck

Mi az a Morzsa Bisztró?
Egy konyhafőnök álmának megvalósulása:
A legelőkelőbb éttermek különlegességeinek házasítása a népszerű büfékocsik, a streetfood előnyeivel. Azaz gyorsan, könnyen fogyasztható formában kapsz meg olyan ételeket/italokat, amikre a legkevésbé számítanál egy mozgó konyhából.

Sőt, a Guruló Morzsakocsi jól átgondolt kialakításának köszönhetően az ablakon keresztül még meg is lesheted a frissen készülő csodák létrejöttét – a gasztronómiai élmény mellé egy kis vizuális élmény is dukál náluk.

Mit NE várj a Morzsától?
Olyan ételeket, amiket bárhol máshol is készítenek. Mert azokat készítik bárhol máshol. A menü ráadásul folyamatosan változik fog, helytől és igényektől függően alakul, nem lesz időd megunni!

Morzsa misszió
Különleges alapanyagokból különleges ételek mindenki számára elérhetően.

Hova gurul?
A 4 keréknek és az érvényes forgalminak köszönhetően BÁRHOVA szívesen elgurul, legyen az osztálytalálkozó, buli a haverokkal, családi ünnep vagy céges rendezvény. De csak ha hívják!

Ez a food truck kell nekem!

Részletek

A Morzsa bisztró kínálata nem egy állandó, bevált menüsor: mindig azt főzik, amihez épp kedvük van. Viszont azt náluk jobban sehol senkise. Ha olyan truckot keresel, ami izgalmas és magában hordozza a truckok minden varázsát, a Morzsa bisztrót neked találták ki!