Gnocchi Furgon

Gnocchi Furgon

Date: 30 Jun 2017
Category: food truckFood truck Budapest

A Gnocchi Furgon az egyetlen olyan food truck az országban és tulajdonképpen az egész világon, melyben önálló termékként jelenik meg a gnocchi. A burgonya alapú gombócok nem állnak távol a magyar konyhától, ebből kiindulva, egy kis csavarral születnek meg a receptúrák, melyet a szószok és a húsos raguk tesznek egyedivé, karakteressé, és varázsolják a tésztát magyaros vagy olaszos jellegűvé, kívánság szerint.

A Gnocchi Furgonban saját készítésű gnocchi mellé választhatunk a tradicionális házi bazsalikom, vagy egyedi pestokból is, mint például a krémes diós-ricotta, a pisztáciás , vagy a grillezett sütőtök pesto. De ha a édes ízeket keresünk, azt is megtaláljuk, hiszen házi lekváros, pirított mandulás gnocchit is választhatunk.

Ez a food truck kell nekem!

Részletek

A Gnocchi Furgonban minden home made. Az ételek  friss fűszernövényekkel és minőségi alapanyagokból készülnek. A házi készítésű gnocchi tésztával kezdve, a pestókon, és mártásokon át a ragukig.

Hisznek abban, hogy egy kis kreativitással és sok háttérmunkával  a minőségi étkezés, és a friss hozzávalók használata a hétköznapokban nem luxus, hanem a minimum!