Czigléczky Tibor

Czigléczky Tibor

Date: 25 Jan 2018
Category: sef
Czigléczky Tibor a kezdetekben lelkes autodidaktaként szívta magába a tudást, majd szinte szerelemmé vált számára a főzés. Szenvedélyesen kutatja a mai napig az új ízeket, és amerre jár a világban gyűjti az új recepteket, szakácskönyveket.

 

Foglalj mos!

 

Czigléczky-TiborDolgozott Törökországban, Izraelben, de amire a legbüszkébb, hogy dolgozhatott a Zónában, Huszár Krisztián mellett! Czigléczky Tibor szereti a letisztult ízeket, és a harmóniát. A minőségi kiváló alapanyagokat tartja a legfontosabb szempontnak a főzésnél. Sosem recepthű, mindig a saját ízlésének megfelelően alakítja az ételek ízét, a tökéletes összhang érdekében.

 

Foglalj mos!

 

Példa menüsorok

A

  • Libamájterrine zöldalma habbal, őszibarackkal, mizunával és édeskaláccssal
  • Szent Jakab kagyló gratinírozva
  • Zöldfűszerkéregben sült bárányborda, karottakrémmel, szarvasgombaolajos burgonyapürével
  • Francia krémes roppanós réteslappokkal

B

  • Paradicsomos gazpacho királyrákkal, korianderrel
  • Langyos polipsaláta paprika jus-sel
  • Fekete szezámmagba forgatott tonhal steak, ponzu szósszal, vanilliás karfiolpürével, erdei gombákkal
  • Gyömbéres panna cotta mangópörével és citrusokkal

 

Foglalj mos!

 

Kövessen minket