BefalóBill

BefalóBill

Date: 30 Jun 2017
Category: food truck

Keményfa füstjén sütött hagyományos barbecue, igazi ínyenceknek.  BefalóBill Magyarországon egyedülálló. Két és fél tonnás offszet szmókerünkkel a hagyományos barbecue megismertetését, és népszerűsítését tűzték ki célukként.
A húsimádókat mobil látványkonyhával, utánozhatatlan ízekkel és élményekkel várja a BefalóBill, páratlan kulináris élvezetet nyújtva.

 

Ez a food truck kell nekem!

Részletek

A csapat az USA déli-délkeleti államaiban tett tanulmányútjukon ismerte meg a „texas style barbecue”-t, aminek fontos alkotóeleme a „pulled pork”, vagyis a „húzott hús”, amelyik hosszú órákon át sül, a végén elég csak széthúzni villával az omlós rostokat.

BefalóBill tépett szendvicseiben általában  marhát és sertést egyaránt kínálnak. Ázsiasított Mekk Burgerük speciális, római köménnyel, korianderrel, sok-sok fahéjjal, kardamonnal és naranccsal kevert fűszerei esetében azonban okosabbnak tartották a kecskés párosítást. A puha kecskehús mennyeinek bizonyult, és fokozta az élményt, hogy stílusosan kockás ingben, cowboykalapban szolgáltak ki.