Mire számíthatsz?

Honlapunkon betekintést nyerhetsz szolgáltatásainkról és termékeinkről. A szervezéstől kezdve a food truck bérlésen át megnézheted, mi mindenben tudunk Neked segíteni. Kérdéseid vannak, vagy épp kíváncsi vagy a vállalkozásod lehetőségeit illetően? Örömmel megválaszoljuk Neked őket!

The Food Convoy

A The Food Convoy szerint a legmagasabb színvonalú szolgáltatás alapfeltétele a gyors, világos és közvetlen kommunikáció, ezért megkereséseiddel és kérdéseiddel bármikor fordulhatsz tanácsadónkhoz, aki könnyen és gyorsan megválaszolja azokat. De ha inkább személyesen szeretnél velünk találkozni, semmi gond! Erre is van lehetőséged, irodánkban mindig szívesen látunk!

A food truck-ok

A honlapunkon szereplő valamennyi food truck-ot személyesen teszteltük, ezzel garantálva a legmagasabb színvonalat. Így aztán nem csak ízletes ételekre számíthatsz nálunk, hanem professzionális vállalkozókra is, akik szívük-lelküket beleteszik a vendéglátásba. A truck tulajdonosok/üzemeltetők a kiváló fogások mellett gyönyörű és különleges dekorációval várnak, hiszen minden egyes food truck-unknak egyedi és izgalmas hangulata van.

Rendezvények

Nem csak esküvők, céges partik, hanem egyéb rendezvények szervezésében is számíthatsz ránk. Legyen szó akár egy vásárról, könyvkiállításról, vagy épp szakmai kongresszusról, sok éves tapasztalatunknak hála pontosan tudjuk, hogy milyen food truck-ra lesz szükséged. Így gyorsan és könnyedén tudunk számodra ajánlatot adni, a Te dolgod kezdetben csupán annyi, hogy felvedd velünk a kapcsolatot.

Mi a Te teendőd?

A járművek esetén célszerű gondoskodni az alábbiakról:

    • Folyóvíz- és áramellátás

Néhány órával az esemény kezdete előtt megvizsgáljuk az érintett területet, hogy biztos minden flottul menjen.

Amire pedig a vendégeket illetően szükséged lehet:

  • Meghívók kiküldése
  • Parkolószolgálat
  • Italok
  • Gyermekprogramok és -felügyelet
  • Asztalok és székek

Bármilyen igényed is legyen akár Neked, akár a vendégeidnek, a Te teendőd csupán annyi, hogy azt jelezd felénk és mi gondoskodunk a többiről.