Főzőtanfolyam újragondolva

Főzz együtt elhivatott szakácsainkkal.

 

A legmodernebb konyhai gépekkel és eszközökkel felszerelt gasztro tér bármilyen gasztronómiával kapcsolatos esemény befogadására alkalmas.
Közösségi főzés, vagy klasszikus főzőiskola? Itt mindent lehet!

Főzőtanfolyam Egyedülálló főzőtanfolyam Budapest szívében

Hatalmas, kényelmes, jól felszerelt munkapultok és kisgép-park segíti a tanulni vágyókat. Akár professzionális, új technikák megismerése és megismertetése a cél, akár egy amatőr csapat bevezetése a gasztronómiába, mindenre fel vagyunk készülve. A Food Convoy Kitchen megoldást nyújt; ha eddig hiába kerestél egy professzionálisan felszerelt konyhát céges rendezvényekre, műhelymunkákra, vagy épp Michelin-csillagos szakácsok főztjének kipróbálására, de kísérletezhetsz teljesen laikusként is.

Mivel a piac estig nyitva van, a résztvevők egészen az alapoktól, a beszerzéstől tudják kezdeni a főzést, hiszen minden a jó alapanyagokkal kezdődik, de a részt- vevők nem csak a főzés alapjaival, hanem a különböző konyhatechnológiákkal is meg tudnak ismerkedni, vagyis egy komplett gasztro-utazásra hívjuk őket.

Séf vagy és szeretnéd átadni a tudásod? Segítünk! Van egy jó ötleted vagy gasztro-tematikád, de nincs hozzá szakácsod?

Segítünk! Van mindened? Biztos hozzá tudunk tenni valamit!

Oktass, tanulj, főzz nálunk!

 

Főzőtanfolyam Kezdeti lépésektől a konyhafőnökségig

A Food Convoy Kitchen minden munkatársa fontosnak tartja, hogy átadja azt szeretetet, amivel gasztronómiához viszonyul. Hisszük, hogy a konyhában szerzett kezdeti sikerélmények meghatározzák a későbbi próbálkozásokat is. Engedd meg, hogy végig vezessünk és segítsünk az ételkészítés izgalmas folyamatán: meséljünk az alapanyagokról, megtanítsunk néhány praktikus fogást és megmutassuk Neked, benned is ott van minden ahhoz, hogy csodákat alkoss!

Főzz barátokkal vagy kollégákkal

Bármelyik közös programra is esne a választásod, nálunk lehetőség van baráti közös főzöcskézésre, vagy céges csapatépítőre is. Néhány órás főzőkurzusaink keretében méginkább összerázódhattok, de ha épp versenyezni lenne kedvetek, szigorú szakmai zsűrink mentorálásával ezt is megtehetitek.

Photo credit: Borganika

A Food Convoy Kitchent bárki kibérelheti!

Közösségi, mert bármilyen típusú és igényű vendég- kör igényeit ki tudja elégíteni. Konyha, mert bármikor és bármennyit főzhetsz benne. A helyszín minden engedéllyel rendelkezik, így akár kisüzemi termelésre is alkalmas.
A valódi professzionalizmusra a Coninvest és a Beko a garancia.

A Coninvest álmodta meg és alakította ki a Food Convoy Kitchen konyharészét, benne a legmodernebb konyhatechnológiai eszközökkel, a szuper Beko kisgépek pedig mindent tudnak ami ami oktatáshoz, workshophoz, illetve a klasszikus főzőiskolához elengedhetetlen.

 

Főzőtanfolyam speciális igényekre szabva

A Food Convoy Kitchen főzőtanfolyamain nem csak arra figyelünk, hogy különböző kultúrák fogásait sajátíthasd el nálunk, hanem gondolunk a speciális étrendűekre, diétázókra és ételallergiásokra is. Ha még most ismerkedsz a különböző diétákkal és szeretnél rutinosabban mozogni a konyhában, mint diétás szakács, írj nekünk bátran és megtanítunk mindenre: az alapoktól a mesterfogásokig.

 

Gyere és vegyél részt Budapest legizgalmasabb és személyre szabottabb főzőkurzusain!

 

Kövess minket