Foodtruck az udvarodba? Naná!

Foodtruck az udvarodba? Naná!

Az utóbbi években minden eddiginél népszerűbbek lettek a gasztro fesztiválok. A street food és vele együtt a foodtruck kultúra is virágzik.

Sikere nem csak az ételeknek köszönhető, hanem a klasszikus járműveknek is, melyek már önmagukban formabontóak. A legtöbb foodtruckot  a tulajdonosok maguk újították fel, így eredeti retró autókról van szó, autentikus berendezéssel.

De miért ne kaphatnád meg ezt az élményt akár otthon, az udvarodban is?

Ma már Magyarországon a The Food Convoy-on keresztül lehetőség van arra, hogy privát eseményeidre is foodtruckot bérelj.

Ezzel nagy teher kerül le a válladról. Nem kell azon aggódnod, hogy mindent megvettél-e az ételekhez, és hogyan fogsz egyszerre 40 hamburgert kisütni a grilleden, hiszen egy foodtruckkal a siker mindig garantált.

A mozgó konyhákon a kis alapterülettől függetlenül gyors és gördülékeny a kiszolgálás. Ehhez persze szükséges a megfelelő előkészítés és a jó csapatmunka is.

Egy foodtruck az egész kerti parti hangulatát megadja, legyen szó egy divatos Piaggo Apes-ről, vagy akár egy klasszikus BBQ kocsiról. Képzeld csak el: lampionok, barátok és egy foodtruck: igen, ilyen a tökéletes kerti parti.

Ha mindez felkeltette az érdeklődésed, akkor ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot, és biztosan megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb foodtruckot.