Rendezvények & Catering

Ismerkedj meg Magyarország elsőszámú catering szolgáltatójával, a Food Convoy Kitchen-nel. A holland anyacéggel bíró magyar gasztro-startup 2017-ben robbant be a hazai piacra. Szó szerint, hiszen a cég a Klauzál téri Vásárcsarnok galériaszintjén nyitotta meg egyedülálló közösségi terét, látványkonyháját és rendezvény helyszínét.

 

Kérd ingyenes ajánlatunkat!

 

cateringEgyedülálló catering Budapest szívében

A Food Convoy Kitchen csapata a partiszervíz teljesen új dimenzióját kínálja ügyfelei számára. Minden nap azon vagyunk, hogy maradandót és felejthetetlent alkossunk, legyen szó céges rendezvényről, baráti összejövetelről, esküvőről, vagy amit csak megálmodsz. Professzionálisan felszerelt látványkonyhánk akár 120 fős események megrendezésére is alkalmas, amelyhez helyben, profi szakácsaink segítségével készítjük el a legizgalmasabb és változatosabb fogásokat.

 

CateringFalatkáktól a büfékocsikig

Természetesen catering szolgáltatásunk során bármilyen helyszínre kitelepülünk: múzeumtól az autóversenyen át a szálloda megnyitóig. Előre egyeztetett menünket – a helyszín felszereltségétől függően – a rendezvény helyén, vagy a Food Convoy Kitchen professzionálisan felszerelt konyhájában készítjük elő. A menü összeállításakor teljesen a Te igényeidre hagyatkozunk: figyelembe vesszük egyedi igényeidet, ízlésedet, a rendezvény tematikáját és az egyéni diétákat is. Választhatsz profi szakácsaink közül annak fényében is, hogy épp a török, a keleties, vagy valami klasszikus magyaros ízvilágban gondolkozol. De nem kell, hogy leragadj a jól ismert svédasztalos fogásoknál. Tudtad, hogy tőlünk rendelhetsz büfékocsikat is? A Food Convoy Kitchen a food truck-ok széles palettáját kínálja, amely garantáltan feldob bármilyen rendezvényt.

 

Mert a körítés is fontos

Tudjuk, hogy az ételen túl sokat számít a megjelenés is. Hogy rendezvényed igazán nagyot szólhasson, engedd meg, hogy segítsünk Neked akár a szervezésben, a tálalásban, vagy épp egyéb extra programokban. Tőlünk nem csak asztalra pakolt falatkákat fogsz kapni. Szakácsaink és kollégáink mind a legkiválóbb szakemberek, így ha szeretnéd, szívesen mesélnek Neked és vendégeidnek a menüről, válaszolnak bármilyen kapcsolódó kérdésre, vagy épp látványkonyhás főzés során szórakoztatják a jelenlévőket.

 

Egyedi szolgáltatás – személyre szabott árak

Mivel nincs két egyforma rendezvény és mi messzemenőkig törekszünk is arra, hogy a Te eseményed más legyen, mint az eddig megszokottak, így természetesen nem csak a szolgáltatásban, de az árazás kialakításában is figyelemmel leszünk az igényeidre. Kérd bátran személyre szabott ajánlatunkat és mi valóra váltjuk a legexkluzívabb cateringes álmod is.

 

Kérd ingyenes ajánlatunkat!

 

Kövessen minket