Dutcham Éves Taggyűlés – Catering szolgáltatás felsőfokon

Dutcham Éves Taggyűlés – Catering szolgáltatás felsőfokon

Impozáns rendezvénnyel indult a Food Convoy Kitchen 2018-as éve. A Holland-Magyar Kereskedelmi Kamara éves taggyűlésére az Ybl Palotában került sor. A különleges helyszínen túl a Food Convoy Kitchen egyedi menüje biztosította  a rendezvény magas színvonalát.

Svédasztal és még több

A svédasztalos vacsora remek lehetőséget kínált arra, hogy bemutatkozzon a Food Convoy Kitchen. A hazai gasztro-forradalom legújabb szereplőjeként Budapest szívében, a Klauzál téri Vásárcsarnok emeletén talált otthonra a több lábon álló holland-magyar cég.

A Food Convoy Kitchen ugyanis egyszerre ötvözi a közösségi tér, a gasztro-inkubátor és a látványkonyha legfontosabb elemeit, mindezt egyedülálló színvonalon. Nálunk magánszemélyek és cégek is megtalálják számításaikat, hiszen a Food Convoy Kitchen megálmodásakor minden részletre figyeltünk.

Olyan közösségi teret szerettünk volna létrehozni – és úgy véljük, ez maximálisan sikerült is -, amely nem köt kompromisszumot, ellenben nem ismer lehetetlent, ha megrendelői igényeit kell megvalósítani. Professzionális csapatunk minden tagja a gasztronómia elhivatott rajongója, legyen szó akár ételről, borkóstolásról, workshopokról, esküvőkről, baráti és céges rendezvényekről. Látványkonyhánkon túl pedig hazánkban egyedülálló módon privát séfek bérbeadásával és food truck-ok kitelepítésével is foglalkozunk.

Egyedülálló catering szolgáltatás

A Holland-Magyar Kereskedelmi Kamara estjén kínált izgalmas fogásokért Wirgha Márk rendezvényszervezési igazgató volt a felelős. A meghívottak közel-keleti és mediterrán hangulatú finger food-okból (Crudité pesto krémmel, muhammara, török lencse fasírt, stb.), valamint a legjobb hazai borokból választhattak. A menü összeállításakor figyelemmel voltunk a magyar és a nemzetközi konyha sajátosságaira is, mindezt úgy, hogy valóban izgalmas kombinációt prezentálhassunk.

 Catering szolgáltatás

Holland-magyar kapcsolatok

Az eseményre közel negyven meghívott érkezett, akik a holland-magyar üzleti élet kiválóságai. A rendezvény remek lehetőséget biztosított a Magyarországon működő holland vállalkozásoknak az üzleti kapcsolatok szorosabbá tételére, miközben a vendégek a Food Convoy Kitchen ínycsiklandozó fogásait élvezhették.

Bízunk abban, hogy az este alatt tovább mélyültek a már meglévő üzleti kapcsolatok és reméljük, hogy a jövőben is támogathatjuk kreatív catering megoldásainkkal a holland-magyar kereskedelmi kapcsolatok virágzását.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bátran, mi valóra váltjuk legkülönlegesebb catering elképzeléseit is!

Fotók: Peter Jekken